Monday, June 25, 2007

Kasvukipujako?

Tulikohan vähän liian kovaa revitystä tuolla Texasin reissulla, kun viime viikkoina on ilmaantunut outoja kipuja vähän joka puolelle kroppaa?! No, toisaalta en ole juurikaan huilia pitänyt tässä kevään ja alkukesän aikana, joten olisiko kyseessä ihan normaaliakin ylitreenaamista. Kreikan matkan aikana pidin muutaman lepopäivän ja nyt juhannuksena olin pari päivää treenaamatta mutta muuten kyllä on ollut jotain treeniä melkein joka päivä..

Viimeviikkoina vasempaan kyynärpäähän on tullut outo vamma, joka ilmenee pistävänä kipuna, aina kun ojentaja jännittyy vähänkin enemmän. Ei siellä varmaan mitään järkyttävää vammaa ole mutta hyvin todennäköisesti pieni tulehdus, jota jo viime viikolla hieman lääkittiin.

Täytyy nyt ottaa treenit vähän kevyemmin, eikä minulla ole itseasiassa mitään sairaanloista tarvetta treenata kuutta tai seitsemää treeniä viikossa. Riittää kun pysyy tällaisessa kunnossa, mitä nyt ollaan. Vaaka näyttää aamulla noin 120 kiloa ja kunto on suhteellisen tiivis.
Onhan siihen toki muutama kilo tullut ylimääräistä mutta täytyyhän sitä nyt kesällä muutakin syödä kuin kanaa ja riisiä..


Muuten täällä on mukavat kesäfiilikset ja kiva kun tuo kelikin on jo hieman parantunut.
Viikonloppuna kävin parina päivänä ajelemassa pyörällä, joka on muuten edelleen myytävänä!!

(ks. http://www.nettimoto.com/viewVehicle.php?id_bike=479798&show=inline&status=F&id_bike_type) Kaikki kiinnostuneet, ei muuta kun tarjousta kehiin ja unelmapyörällä ajelemaan!!

Pojat, Veikko ja Bote pistivät eilen vähän puutarhaa uuteen muotoon hajottamalla pari kukkaistutusta...ja siitäkös mami oli sitten riemuissaan, heh hee;)
No, kiva kun on kesä ja paljon enemmän tekemistä kuin talvella..
Näille pojille tuntuu kukat ja ruoho maistuvan monesti paremmalle kuin normaali eväät..kuulunee luonteeseen.

Palataanpa taas!
-A-

No comments: