Sunday, July 22, 2007

Pe-La-Su

Viikonloppu oli melko tyypillinen, "toiminta viikonloppu"
Perjantaina lähdettiin noin kuuden aikaan aamulla Kuopiosta Helsinkiin, jonne mentiin tapaamaan Body Action jälleenmyyjiä. Menomatkalla piipahdettiin vielä Jyväskylässä ja siitä sitten pääkaupunkiin. Oli mukava tavata tuttuja pitkästä aikaa ja siinä se päivä menikin uusia mallistoja esitellessä ja kuulumisia vaihtaessa. Sitten yöksi vielä kotiin ja päivän ajokilometrit olivat varsin kohtuulliset, reipas 1000 km.

Lauantaina aamuna kevyt aamuaerobinen koirien kanssa ja sitten liikkeelle hoitamaan normaali aamukuviot. Viimeiset pari viikkoa olen yrittänyt pitää vähän "kesälomaa" mutta kylläpä sitä joka päivä tullut töitäkin tehtyä. Tämä minun yrittäjän työ on vähän sellaista, että lomaa voi pitää sanan varsinaisessa merkityksessä vasta silloin kun lähteen maan rajojen ulkopuolelle;)
Meidän uusi työntekijä, Jussi, on ollut korvaamaton apu tämän kevään ja kesän aikana, ja hän hoitaa liikettämme todella ammattitaitoisesti! Jussilla on todella laaja tietämys urheiluravinteista ja urheilija/kuntoilijan ravinnosta. Hän pystyy ammattitaitoisesti neuvomaan kaikentasoisoia liikkuja ja monissa asioissia tietoa löytyy enemmän kuin itse kauppiaalta;) Kylläpä voin sanoa, että kevään kisoihin ei olisi ollut mitään asiaa, jos Jussi ei olisi astunut remmiin maaliskuun alussa. On todella hyvä kun pystyy aina välillä ottamaan pienen "aikalisän" pitkän päivän välillä ja voi vaikka käydä normaali rutiinien sijaan treenaamassa aamupäivällä tai päivällä.

Launtaina treenattiin Pekan kanssa jalkoja ja treeni kulki suht mukavasti. Tuntuu, että kyykkäminen ja koko jalkatreeni on paljon kevyempää ja lihakset toimivat nyt paremmin, kun niille on annettu vähän enemmän palautumisaikaa. Treeni oli vähän normaalia lyhyempi jalkatreeni..
Alkulämmittelyksi pesin pari autoa kotipihassa ja sitten kiireesti salille:

*lämmittelyt + venyttelyt
*reidenojennus 5 x 20
*jalkakyykky smith-koneessa 4 sarjaa keskiraskailla painoilla (viimeinen sarja 15 x 220kg)
*reidenkoukistus seisten koneessa 5 x 15
*reidenlähentäjät koneessa 3 x 20-30
*reiden koukistus istuen - reiden ojennus supersarjoina
*pohkeet seisten kone 3 x 15
*pohkeet istuen 3 x 15
*pohkeet seisten II 3 x 15

Ihan kohtalainen setti ja tunne jaloissa ihan hyvä. Välillä hyvä ottaa vähän kevyemmin koska nuo kintut tuntuvat reagoivan ihan kaikkeen treeniin varsin hyvin. Ois se niin helppoa jos kaikki lihasryhmät ottaisivat treeniä vastaan yhtä hyvin...

Treenin jälkeen jatkoin hieman autojen puunailua ja illalla kerkesin käydä ajamassa pyörällä mukavan lenkin. Ilmat alkavat taas lämpenemään ja on mukava käydä vähän kevyemmässä varsustuksessa tien päällä. Pyörälle ei ole löytynyt vielä tosiostajaa mutta en ole hirveetä stressiä siitä ottanut. Jos ei mene kaupaksi, ajelen sillä sitten itse.

Sunnuntaina ohjelmassa kevyt aerobinen ja kevyt treeni salilla. Teen tänään vähän hauiksia ja lisäksi vatsat ja hyvät venyttelyt.

Näin meillä viikonloppuna. Huomenna alkaa taas uusi viikko ja treenikierto alkaa alusta rintatreenillä.

-A-

No comments: