Sunday, February 18, 2007

Kuulumisia part II

Saksan reisssun jälkeen tilanne hieman "rauhottui" ja kuluneen viikon olen saanut treenata melko hyvin ja säännöllisesti.
Tällä viikolla tuli pari tosi kovaa treeniä yksi tosi kova selälle ja toinen jaloille. Tämän lisäksi vähän varoen treeniä olkapäille ja ojentajille, rinnalle ja hauikselle.
Aamuisin olen vielä tehnyt kiertoharjoitteluna muutaman lihasryhmän eräänlaista pumppitreeniä. Eli Harjoitustunteja alkaa tulla ihan mukavasti ja kyllä se kuntokin sieltä jo aika ajoin pilkistää esiin;) Paino tällä hetkellä alimmillaan 118kg(!!)

Tänä aamuna herätys 05.10, tunti töitä ja heti kuuden jälkeen salille tekemään aerobista. Tämän jälkeen tulin kotiin ja sitten vielä tunnin pätkä lumitöitä;(prkl#¤&#% että vihaan tuota lunta. Viime yönä oli satanut jälleen varmaan yli 20cm kerroksen.

Tuleva viikko treenataan eläimellisesti vähän kevyemmän viikon jälkeen. Treenikaverini Pekka kannustaa minun aina silloin tällöin suorituksiin, joihin en itse ole uskonut ikinä pystyväni. Tästä esimerkkinä tuo muutaman viikon takainen jalkatreeni.
Teen aika pitkiä, hallittuja sarjoja ennen kisaa ja yritän pitää lihakset mahdollisimman suurina, tietenkin ja samalla saada kaikki mahdolliset ja mahdottomat yksityiskohdat esiin.

Kaikki näyttää tällä hetkellä varsin lupaavalta ja tuo kipeä olkapääkin on jo rauhoittunut. Toivotaan ettei se siitä enää kipeydy ja selvitään tämä loppumatka ilman kortisonia.

Lumisin terveisin

Ari

No comments: