Friday, February 23, 2007

Kuulumisia part IV

Menin tuossa päivänä eräänä postiin viemään asiakaspaketteja, niin jopa törmäsin mielenkiintoiseen tapaukseen:
Olin ajanut autoni postin eteen aivan normaalisti kun yht'äkkiä auton eteen ilmestyi joku tuntematon noin 60-70 vuotias mies. Äijä alkaa huitomaan käsillään autoni edessä, aivan kun auton keula olisi tulessa..Säikähdin ja hyppäsin ulos kysymään, että "mikä hätänä?"
Aijä huutaa minulle; "Sammuta se auto heti, TÄSSÄ ON TYHJÄKÄYNTI KIELLETTY"!!!! Ja kovalla äänellä!
Ei jumalauta! Autoni oli ollut ehkä käynnissä pihassa noin 3-4 sekunttia!!
Siinä vaiheessa piti jo vetää hieman henkeä...
Sanoin äijälle, mene nyt jo muualle ja anna duunarin tehdä töitään...mutta ei..Tämä s--tanan viheltäjä alkaa siinä, kävelysauvoja heilutellen naljailemaan, että "ai, sinulla on niin huono auto, että sitä pitää pyörittää tyhjäkäynnillä jne..." En tiedä, minkälainen ihminen tulee sanomaan ventovieraalle tuommoista ja jää sitten vielä siihen härkkimään. Aivan satavarmasti joku toinen olisi pyyhkäissyt tämän miehen lumipenkkaan, mutta taas toisaalta sitähän se saattoin siinä toivoakin. Taas olisi voitu puhua, että hullu bodari hermostui tyhjästä ja teloi viattoman miehen.

Mies oli päälle päin ihan normaalin näköinen, enkä olisi ikinä uskonut, että tuollainen tyyppi tulee reihumaan noin. Ehkä nämä isot uutisoinnit otsoonikerroksen ohentumisesta ovat sekoittaneet miehen pään, ja aloitettuaan kuntoilun sauvakävelemällä..hänestä on tullut kova ympäristöaktivisti. Tiedä häntä mutta perin outo tapaus.

Ari

No comments: