Sunday, September 23, 2007

Sunnuntaita!

Rento viikonloppu takana ja molempina päivinä la ja su kevyet aamulenkit koirien kanssa ja salia myös molempina päivinä.

Alkuviikosta kun tehtiin rintaa, oikea olkapää kipeytyi taas pitkästä aikaa mutta varsin omituisella tavalla. Treeni meni ihan hyvin, otettiin vino - ja tasapenkkipunnerrusta vapailla painoilla, käsipainolevityksiä ja ristitalja levityksia. Lihaksiin tuli hyvä tuntuma treenissä eikä mitään kipua tuntunut missään vaiheessa. Kuitenkin seuraavana yönä joskus kahden kolmen aikoihin heräsin siihen, kun olkapäässä tuntui aivan jumalaton kipu. Tuntui kun oikea käsi olisi irti kiinnityksistään ja kipu tuntui kaikissa mahdollisissa asennoissa. Vaikka otin buranaa ja tulehduskipulääkettä, ei kipu tuntunut hellittävän millään. Tosi outo juttu.
Seuraavina päivinä kipu tuntui edelleen ja vasta nyt, kun rintatreenistä on neljä päivää, alkaa kipu olla poissa eli ei sieltä mitään rikki mennyt mutta odolla tavalla kyllä kipeytyi.

Tänään treeni kulki taas entiseen malliin. Yritin ottaa vähän kiinni tämän viikon treenejä ja tein samalla kertaa selkää, ojentajia ja hauiksia. Salilla meni aikaa lähes kaksi tuntia mutta kokonaisuutena setti oli varsin hyvä.

Ensiviikolla olisi tarkoitus päästä taas kunnolla treenaamaan ja pitää ottaa rintatreenissä jotain muuta vaihteeksi. Olen pitänyt ruokailut melko maltillisina ja painoa on VAIN 120kg(jopa alle) eli varsin hoikassa kunossa ollaan vuodenaikaan nähden. Normaalisti tässä vaiheessa paino on ollut +130 kiloa;))

Muuten täällä kaikki hyvin ja lähipäivien ohjelmassa Fitness Expo:n suunnittelua ja uuden Body Action -malliston lanseeraamista. Fitness Expoon tullaa kovalla tohinalla kahden viikon päästä, joten siellä nähdään!

-Ari-

No comments: