Monday, September 3, 2007

Uusi viikko

Niin se vaan taas uusi viikko alkaa ja nyt mennään jo syyskuuta. Kesä meni nopeasti ja oli kyllä säiltään melko huono, jos vertaa esim. viime kesään. Ainoat hellekelit oli juuri silloin kun työntekijäni Jussi oli lomalla..No, onneksi oli sentään muutamia hyviä pyöräilypäiviä ja keväällä sain olla viisi viikkoa riittävän lämpimässä, Texasissa ja heti perään Kreikassa.
Laitoin muuten noita jenkkireissun treenikuvia vähän nähtäväksi tuonne -galleria-valikkoon eli sieltä voi käydä kattomassa..Kuvia olisi tosi paljon kun kerkeis jossain vaiheessa niitä vähän rakennella. Nämä kuvat on MetroFlex Gym:ltä, jossa treenailtiin melkeimpä joka päivä tuon reissun aikana. Mr Olympia Ronnie Coleman treenaa säännöllisesti tällä salilla ja kerkesin tapaamaan Ronnien juuri kun hän oli lähdössä Eurooppan promokeikalle.
Tarkoituksena olisi päästä mahdollisimman pian uudelle turneelle jenkkeihin ja silloin tarkoituksena olisi myös käydä Las Vegasissa ja Kaliforniassa.

Treeni on nyt menneen kahden viikon aikana ollut pientä kompromissien tekemistä kun on, jälleen taas kerran, vähä yli paljon töitä. Kuitenkin neljä treeniä on tullut per viikko ja se riittää tässä vaiheessa.

Uusi viikko alkaa jalkatreenillä, jossa tarkoitus vähän kyykätä, prässätä ja muuta mukavaa.

Mukavaa viikkoa kaikille!

-A-

No comments: