Tuesday, September 2, 2008

Toipumista OSA I

Hellou,

Viime viikon polvioperaatiosta kulunut nyt kuusi päivää ja tänään oli ensimmäinen päivä ilman keppejä ja kipulääkkeitäkin meini vain yksi annos. Eli selkeää toipumista havaittavissa.
Jalka on vielä jonkin verran turvoksissa ja polven sivulla ja takana on aika härskin näköiset mustelmat, mutta se kuulunee asiaan.

Kävin jo eilen pumppailemassa vähän käsiä ja tänään otettiin jo suht napakka selkätreeni.
Tosin kaikki liikkeet pitää olla vielä sellaisia jossa jalan tukea ei tarvita, eli ylätaljaa, vipuvarsi-soutuja yms. koneliikkeitä.

Välissä oli viisi päivää ihan totaali huilia ja tuollaisen "palauttelun" jälkeen treeni tuntuu todella hyvällä. Tuntuu aivan kuin koko kroppa käynnistyisi uudelleen ja treenin jälkeen aivan taivaallisen hyvä fiilis..

Kaipa se siitä tuo koipi paranee ja tämä tauko, minkä joudun jalkatreenistä pitämään, täytyy vain käyttää yläkropan parantamiseen. Jännä homma sinällään kun lähes totaali huilia jaloille on tullut 15 viikkoa, ei nuo reidet ole juurikaan pienentyneet. Erottuvuus on ehkä vähän huonompi mutta housut pysyvät hyvin jalassa tauosta huolimatta;)) Tietenkin tuo kropan paino on jo sinälään melkoinen rasitus jaloille ja pientä pumppia tulee väkisinkin kun painoa on piirua vaille 130 kiloa.

Tänään suunnittelin muutaman tunnin taas uutta kotisivustoa, mikä pitäisi saada valmiiksi vielä tälle syksylle. Luvassa jonkin verran kivoja uudistuksia sekä tuonne arikokkonen.com että verkkokauppa puolelle. Tarkoitus olisi laajentaa kaupan puolta todella tuntuvasti ja jo lähiviikkojen aikana storeen tullaan lataamaan hurjat määrät uusia tuotteita..

Eipä kai tässä tämän kummempaa. Ei muuta kun iltarahkan kimppuun ja unten maille.

Loppuun vielä pieni mainosbuffi: KÄYTTÄKÄÄNHÄN TUO WWW.GEEVOIMA.FI VERKKOKAUPAN HURJA DVD-ALE-HÄSSÄKKÄ HYVÄKSENNE!! TÄMÄN KUUN 15. PÄIVÄÄN SAAKKA 3 DVD:TÄ 2 HINNALLA!!

-G-




No comments: