Saturday, June 27, 2009

Kesäterveiset!

Helou...jälleen kerran;) Pitkästä aikaa

Kuuma kesä painaa hurjana päällä ja jopa täällä Kuopiossa mennään jo kolmatta päivää yli 25 asteen helteessä. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja on tosi tyyntä, joten mikäpä tässä hikoillessa. Lomaa tosin ei ole mutta kyllä lämmöstä nauttii, vaikka onkin töissä..

Paljon on kerennyt tapahtua viime päivitysten välissä ja vaikka tänne blogiin ei ole hirveästi tekstiä tullut, on uusilla Gee-Voima / Body Action sivuilla tapahtunut paljon. Uusi sivusto on saanut paljon kiitosta osakseen ja verkkokauppa toimiin nyt aivan uudella teholla uuden softan ansioista. Kauppaa on jatkuvasti kehitetty ja uusia tuotteita tulee entiseen malliin, likipitäien viikoittai..

Treenirintamalla homma on melko normaalilla mallilla ja olen entiseen tapaan pyrkinyt treaanaamaan määrällisesti paljon, laadukkaita mutta hieman lyhyempiä treenejä. Harjoituskertoja tulee 6 viikossa ja tämän lisäksi olen parin viime viikon aikan käynyt tekemässä muutamia aamulenkkejä ihan peruskunnon ja ulkoilun vuoksi.
Vaaka näytti tänään lauantai aamuna 127,5kg eli ei mitenkään kovin paljon minun normipainoksi.
Ruokavalio on ollut melko vapaa, mutta periaatteessa ihan samoja eväitä kuin mitä ennenkin. Kalorit about 4000Kcal päivä mutta joskus vähän reippaampina päivinä tulee reiluusti enemmänkin ja jäätelö kuuluu vähintään parina päivänä ohjelmaan.
Tällä hetkellä kulutusta tulee työn ja kaiken muun puuhastelun merkeissä sen verran paljon, ettein paino nouse tai laske vaikka syön melko reiluusti.
Lisäravinteista olen kokeillut tässä kevään ja alkukesän aikana muutamia uutuuksia, joista voisin mainita CMI Nutrition:in tuotteet. Sieltä käytössä on ollut parin kk:n ajan RED CELL ja NO3 OVERLOAD. Nämä kaksi ovat mielestäni yhdet tehokkaimmat pumppituotteet, mitä olen koskaan käyttänyt.
Reilu kuukausi sitten saimme myyntiin Gaspari Nutrition:in MITOTROPIN-rasvanpolttotuotteen, jota myös kokeilin yhden kuukauden ajan. MITOTROPIN tuntuu erittäin tehokkaalta tuotteelta ja uskon, että juuri tämän tuotteen ansiosta olen pysynyt melko hyvässä kunnossa vaikkakin kaloreita tuleekin ylenpalttisesti. Tosin ei nuo kalorit tule mistään roskaruuasta vaan ihan puhdasta evästä käytän koko ajan, poislukien nuo jäätelöt..
Jokatapauksessa tuo CMI Nutrition on sarjan erittäin mielenkiintoinen ja se tulee meille myyntiin. Näitä tuotteisiin kannattaa kyllä tutustua ja kerron muista sarjan tuotteista vielä lisää myöhemmin..

Tällä viikolla hyvä ystäväni Sami Jääskeläinen Suomen Turusta päräytti pyörällään visiitille Kuopioon ja hän täällä nyt kolmatta päivää. Heti torstaina noin 500 kilometrin ajon ja pienen huilin jälkeen treenattiin kova käsitreeni, johon osallistui myös toinen Suomenmestari Turkusesta eli Janne Käyhty. Janne on Kuopiossa pidemmällä visiitillä töiden vuoksi ja nyt täällä on touhiltu kolmestaa tämä loppu viikko treenien ja pyöräilyn merkeissä..

Treeneistä ja hurjasta custom-kolmikosta kohta lisää kun poijjaat tuo kameran josta saadaan tuoreita kuvia...

No comments: