Wednesday, April 11, 2007

1. kisa

No niin, ensimmäinen kisa käyty ja menestys ei siinä päätä liiemmin huimannut.
Kunto oli ajankohtaan nähden mielestäni hyvä ja tuolla kunnolla olisin odottanut sijoituksen(kin) olevan ainakin muutaman sijan korkeampi....

No, tästä on hyvä lähteä parantamaan ja uskon, että olen parin viikon kuluttua Norjassa taas paremmassa iskussa.

Koko dieetti on kuitenkin mennyt varsin hyvin ja OMASTA MIELESTÄNI olen saanut korjattua noita huonoja lihasryhmiä paremmiksi. Kehonrakennus on kuitenkin laji, jossa niin monet pienet osatekijät vaikuttavat lopputulokseen.

Myönnän, että olin hieman yllättynyt ja pettynytkin kilpailun jälkeen mutta tämä kuuluu pelin luonteeseen ja se täytyy hyväksyä.

Tällaisissa tilanteissa kritiikkiä tulee ja se on pystyttävä käsittelemään ja monista pienistä asioista on vaan otettava opiksi. Tosin aina vähän ihmetyttää nämä tietyt arvostelijat, joilla ei olisi pienintäkään asiaa kommetoida yhtään mitään...ainakaan oman kisakuntonsa perusteella.

Kisamatka meni todella mukavasti vaikka pitkäperjantain olikin himan "pitkäperjantai".. ja torstai sananmukaisesti kiirastorstai;)

Meillä oli tosi hauskaa Hinkkasen Jarkon kanssa ja Jarkko jaksoi vielä lavallakin kannustaa kaveria...puhisten aina välillä "paina perkele, sinulla on koko porukan isoimmat lihat";) Harva suomalainen kilpailija tsemppaa toista niin paljon kun on varmasti omassakin olemissessa oma hommansa.
Kiitos Jarkko mukavasta kisamatkasta ja Osloon lähdetään paahtamaan taas uudella tsempillä!

Laitan tänne blogiin parhaita kisamatkakuvia heti kun ennätän!

-Ari-

2 comments:

Fun light(weight) said...

Tuolta bodylehden kautta katsotuista kisakuvista huomasi ainakin sen, että SELKÄ on HUOMATTAVASTI kehittynyt(mikä oli ennen se huonoin lihasryhmä?) ja tsemppiä loppuihinkin kisoihin!!!

Ari "Godzilla" Kokkonen said...

Moro fun light;)

Selkää on hiottu kuin hullu koko vuosi ja jos ei s--tana tuolla repimisellä tule yhtään kehitystä niin jo on kumma..eli olen ihan samaa mieltä, selkä on kasvanut.
Vielä kun saadaan kaikki poseeraukset kuntoon ja hiottua kaikki kohdalleen, niin kyllä se siitä.
Tässä täytyy nyt itse uskoa vaan itseensä, jos muut ei usko;)heh!

Kiitos kovasti kannustuksesta! Positiivinen palaute auttaa jaksamaan ja tiristämään sen viimeisenkin "pisaran"

-ari-