Monday, April 23, 2007

Back In Business...


Joup, kotiin on palattu turskalandiasta ja tuliaisina ihan h...vetin pieni pytty mutta komia;)

Neljäs sija(kaan) ei hirveitä tunnelmia nostanut mutta kokonaisuutena kunto parani tuossa parin viikon aikana selkeästi ja jos tällä vauhdilla parannetaan, Helsingissä ollaan vaikka ties missä.

Sanotaan näin, että tuon Ruotsin kisan jälkeen ne viimeisetkin paineet menestymisestä katosivat ja päätin, että tämä loppu mennään niin hyvin kuin osataan mutta mitään sijoituksia tai muuta en edes odota. Norjan kisa osoitti mielestäni hyvällä tavalla sen, että näissä geimeissä voi tapahtua ihan mitä vaan, ja tuomarit suuressa viisaudessaan tekevät lopulta ne päätökset, joihin jokaisen on tyytyminen. Toivottavasti Suomessa meidän omat tuomarit tekevät viisaita..ja yhtä sinivalkoisia päätöksiä, kuin mitä svenskit ja norskit tekivät omalla kotikentällään.
Kisamatka oli todella mukava ja meillä oli hyvä henki porukassa koko ajan. Valkosen Tapsa hoiti joukkueen johtajana kaikki oikein loistavasti ja kokonaisuutena kisajärjestelyt olivat hyvä. Ainut mitä jäi kaipaamaan, oli pumppihuoneen painot, joilla olisi voinut vähän turvottaa pieniä lihaksiaan ennen lauteille nousua. No anyway, sama tilanne kaikille.

Meidän "pienemmät miehet" Mika ja Jarkko hoisivat homman todella tyylillä kotiin ja molemmille vielä supersuuret onnittelut täältä. Vaikka en itse mikään tuomari olekaan, sainoin jo punnituksen jälkeen Jarkolle, että tämä on nyt sinun heiniä...ja niinhän se olikin. Jarkko oli tiivistynyt vielä todella paljon Ruotsin kisasta ja kunto oli todella yksi kivisimmistä mitä olen koskaan Suomessa nähnyt!!! Varmasti koko kisan viimeistellyin kilpailia kaikilta osa-alueilta!!

Enään vajaa viikko Helsingin GP:hen ja sen jälkeen tämä urakka alkaa olla pulkassa. Vaikka dieetti on ollut pitkä ja aika ajoin hyvin rankka, olen oppinut taas paljon sekä dieetistä, että treenaamisesta. Sanokoon kuka mitä tahansa, mutta mielestäni olen saanut huomattavasti paikattua noita huonoja osa-alueita, kuten selkää ja rintaa. Tästä suuri kiitos kuuluu treenikaverilleni Pekalle, joka on jaksanut koko dieetin ajan katsoa, että liikkeet menee niin kuin pitää ja että lihas liikkuu oikein. Toinen asia mikä on vaikuttanut treeneissä positiivisesti on tervehtynyt olkapää(olkapäät). Nyt pystyn treenaamaan lähes normaalisti ja saan myös sen "oikean" tunteen selkään, kun olkanivel toimii ja liikkuu normaalisti.

Kaikille niille, jotka netin keskustelupalstoilla rääkyvät jostain minun treeniohjelmasta ja tekevät sen perusteella arvioita siitä, miksi en kehity, voin kertoa, että teen lähes joka viikko kovia maasta-tai polvistavetoja, kulmasoutua, t-tankosoutua, alataljaa, käsipainosoutuja. Uskallan myös väittää, että tästä maasta ei löydy montaa kaveria jotka pystyy treenaamaan samalla intensiteetillä minun kanssa!

Kaikille kuitenkin kovia treenejä ja mukavaa kevättä ja kesää!

Kultsalla nähdään jo tulevana viikonloppuna!

-Ari-

1 comment:

Mika said...

Terve Ari ja kiitos vielä hyvästä seurasta!

Oli todella mukavaa reissata sinun ja paremman puoliskosi kanssa Oslossa.

Kultsalla jatketaan!

-Mika Nyyssölä