Tuesday, April 24, 2007

Viimeisen viikon ohjelmaa


Vajaa viikko siis enään Helsinkin GP kisaan ja kuntoa olisi tarkoitus vielä hitusen parantaa.

Tämä vaatii vielä hiukan hikoilua ja matalia kaloreita mutta tässä vaiheessa mikään ei oikeastaan tunnu yhtään miltään. Olenkin sanonut, että jos tätä veisi vielä pidemmälle, niin kesäkuussa voisi elää jo ihan hyvin koivunlehtiä syömällä. Eli kroppa tottuu vähitellen siihen mitä sille annetaan ja sillä on tultava toimeen.

Tämän viikon ohjelmassa on normaalia treeniä aina tuonne keskiviikkoon saakka ja sit torstaina ehkä pientä puristelua. Treenaan koko kropan läpi ja teen vielä parit aerobiset..

Perjantai aamuna lähdetään sitten kohti Helsinkiä ja iltapäivä menee messuosastoa rakentaessa.

Tulemme messuille esittelemään uutta superhienoa Body Action -kesämallistoa ja samalla myös tietenkin tuttuja Gasp ja Better Bodies -tekstiilejä. Kaikki kesävermeitä tarvitsevat, nyt kannattaa tulla ihan oikeesti tekemään hyviä löytöjä. Osastomme on heti kultsan ala aulassa ja sieltä löytää myös minun lauantaina päivällä.

Näin pitkä kolmenkymmenen viikon rypistys alkaa olla loppusuoralla mutta diettiä tavallaan joutuu vähän jatkamaan, kun on muutama sovittu juttu tuolla ulkomailla. Mutta se mennee vanhalla rutiinilla..

Eipä tässä muuta kun lauantaihin;)

-Ari-

No comments: