Wednesday, May 2, 2007

Kisat käyty


Kisat on nyt kisattu ja arki alkanut. Kokonaisuutena projekti meni ihan hyvin, vaikka mitään suurta menestystä ei tullutkaan.
En kuitenkaan ole pettynyt sen kummemmin ja aion jatkaa treenejä entiseen malliin..jo heti tällä viikolla.

Kirjoittelen tänne blogiin juttuja kisamatkoilta ja näistä viime viikkojen tapahtumista..kunhan saan vähän kuvia käsiteltyä ja aikaa sen verran, että kerkeää istumaan koneen ääreen.
Kiitos tuhannesti kaikille faneille ja kavereille kun kävitte tsemppaamassa kisoissa ja jaksoitte kannustaa niin kovasti. Kulttuuritalolla on aina se paras yleisö ja niin myös tälle kertaa.

Suomessa jengi kannustaa kovasti kaikkia ja kisatapahtuma on todella mukava jo senkin takia. Toista on ja oli esim. Ruotsissa ja Norjassa, missä yleisö oli aivan hiirenhiljaa, vaikka oman maan kaveri olisi lavalla. Kisa on kuitenkin tietty oma show ja mielestäni juuri yleisö ja kilpailijat tekevät siitä kokemisen arvoisen...

Tässä liitteenä pari hyvän kaverini, Manon lähettämää kuvaa kisaviikonlopulta.

Kiitos vielä kaikille ja tästä jatketaan.
-ari-

2 comments:

Niko said...

Sääli ettei parempaa menestystä tullut. Vapaaohjelma oli mahtava, rokkia ja meininkiä riitti! Mitenkäs SM-kisat? Nähdäänkö Godzillaa lavalla? ;)

Ari "Godzilla" Kokkonen said...

Moro Niko!

En usko, että kisaan nyt syksyn SM-kisoissa, ellei siihen samaan syssyyn saada jotain muuta kisaa järjestymään. Yksi kisa on vain yksi kisa ja en oikein jaksa motivoitua tuosta. Tosin tämä dieetti osoitti, että pystyn tästä raskaasta työtaakastakin huolimatta tekemään dieetin ja jopa jollain tapaa onnistumaan siinä, joten kaikki on tietysti mahdollista mutta enemmän kuitenkin sanoisin, että "ei" syksyllä..
Täytyy nyt vähän palautua tuosta kisasta ja miettiä tulevaa..
Kirvestä ei kaivoon heitetä tämän takia ja koska ainakin omasta mielestäni olen kehittynyt kovasti kuluneen vuoden aikana, aion jatkaa nyt entistä kovemmin;)

Kiitos sinulle kannustuksesta ja kaikesta tsemppaamisesta!!!

-Ari-