Wednesday, May 9, 2007

Tiistai; Treeniä & Pihviä


Tiistaina oli ohjelmassa hauis-ojentaja- rintatreeni.

Tehtiin kaverini David:in kanssa ensin ojentajat tosi pitkillä toistoilla, 4-5 liikettä ja sen jälkeen hauiksille samantyyppistä rääkki 4-5 sarjaa.

Käsien jälkeen pumpattiin vähän rintaa Hammer Strenght:in koneilla.

Kokonaisuutena tosi hyvä treeni, ottaen huomioon, että takana oli pitkät lennot edellisenä päivänä ja sisäinen "kello" vieläkin vähän etuajassa;)

Päivän aikana pari tuhtia pihviateriaa riisillä ja salaatilla ja illalla vielä kolmas kunnon 350g pihvi, uuniperunaa ja salaattia. Näillä eväillä jo ei kasva, niin ei sitten millään,))

Illalla käytiin tapaamassa Branch Warrenia hänen uutukaisessa kodissaan. Branchin kunto näytti hyvältä, ottaen huomioon, että takana on pitkä tyhjennysvaihe TOSI vähillä hiilareilla. Silti lihakset näyttivät todella pyöreiltä, ja täytyy sanoa että nuo muutamat lihasryhmät kuten reidet, pohkeet, rintalihakset ja ojentajat ovat jotain aivan älytöntä. Paksua lihaa noin 170cm varessa on niin h--vetin paljon, että ensi katsomalla alkaa jopa vähän hymyilyttämään.

Branch oli hyväntuulinen ja kertoin olevansa luottavainen viikolopun suhteen. Hän lähteen New York:iin torsaina ja me menemme sitten perjantaina perässä...

Viikonlopun kisaan tulee näillä näkymin melko paljon kilpailijoita ja muutama sellainenkin kaveri josta ei ole oikein mitään tietoa. On mielenkiintoista nähdä miten Saksan Dennis Wolf lunastaa kovat odotukset tästä New York Pro Shows:ta.

Eipä tässä muuta kummempaa tällä erää. Tänään suunnataan Metro Flex:lle treenaamaan selkää. Toivottavasti Mr Coleman on paikalla, niin voi kysyä pari vinkkiä selän kasvatukseen;) Heh;)

Heipat tällä erää!

Ari

No comments: