Tuesday, May 8, 2007

Dallas Texas USA

Hei!
Terveset kaikille täältä kuumasta Texas:sta!!

Tulin tänne eilen illalla treeni-ja työreissulle. Matka oli melko pitkä ja ensin mentiin väli Helsinki - NY, joka kesti noin 8 tuntia. Sen jälkeen vaihdoin konetta ja lensin LaGardian kentältä tänne Dallas:iin.

Nyt noin viiden tunnin unien jälkeen "sisäinen kello" on melko sekaisin. Täällä on aamuyö ja heräsin juuri virkeänä..

Tänään olisi tarkoituksena mennä treenaamaan käsiä Arlington:iin Metroflex salille. Kaikille niille, jotka eivät tiedä, tuo sali on sama Ronnie Coleman treenaa. Metroflex:llä käy myö monia muita tunnettuja pro-kavereita ja huomenna mukaamme lähtee mm. Quincy Tailor.
Täytyy vähän alkaa tankkailemaan, että jaksaa vääntää oikein kunnolla.

Kiva lähteä treenaamaan muutaman päivän tauon jälkeen ja kunto näyttää ihan kohtuulliselta;) Itseasiassa olen lähes kisakunnossa ja haluan nyt pitää kondista yllä työasiodenkin takia, ainakin tuonne elokuulle. Ei mitään hyper askeettista dieettiä mutta kuitenkin silleen, että paino pysyy tuolla 118-120 kilossa.

Painoa kyllä saattaa tarttua täällä melko helposti kun on melko paljon ruokaa tarjolla ja ravintoloissa yms. ruoka-annokset ovat kolme kertaa suurempia kun meillä Suomessa. Heh, niinhän se mennee, että ameriikassa kaikki suurempaa..;)

Palataan taas!


-Ari-

No comments: