Wednesday, May 16, 2007

NY Pro Show Finaali






Iltakisa alkoi noin 20.00 ja nyt väkeä suorastaan tulvi ovista ja ikkunoista. Tribeca Centerin auditorio oli lähestulkoon täynnä kun kilpailijat otettiin esittelyyn. Kisa alkoi vapaaohjelmilla ja kaikki 16 kilpailijaa saivat esittää vaparin ja sen jälkeen valittiin viisi parasta finaaliin.

Vapaaohjelmista mieleenpainuvimmat esitykset olivat Branch Warrenin, Denis Jamesin ja parhaana Kai Greene:n vaparit. Greenen vapaaohjelma oli jotain sanoinkuvaamatonta(!). Aivan käsittämättömän tyylikästä poseerausta, liikkuminen mahtavaa..todella mieleenpainuva show. Lisäksi Kai Greene:n fysiikka on jotain sanoinkuvaamatonta. Ehdottomasti friikein lihaserottuvuus yläkropassa, mitä olen kellään nähnyt; säikeitä joka paikassa ja sellaisia näkyviä yksityiskohtia, mitä ei näe muuta kuin anatomiankartassa. Olisin toivonut tämän kaverin ehtottomasti top 5 ryhmään ja sitä kautta Olympiaan, mutta siihen on vielä monta mahdollisuutta ennen syksyä.

Silvio Samuel esitti myös hyvän vaparin ja tämä mukava "pieni" mies sai kovat suosionosoituksen yleisöltä.

Myös King Kamalin vapaaohjelma oli ihan jees, mutta kun ne lihakset puuttuu, niin siinä ei hirveesti "moonwalkit" auta. Onhan Kamali ihan kova kaveri jos on kunnossa mutta nyt hän oli lähes kauttaaltaa hyvin pehmeä ja "vetinen"

Branch:in kunto parani jonkin verran illan kisaan kun samalla (mielestäni) Dennis Jamesin kunto huononi selkeästi..tai sitten Deniksen taistelutahto katosi jonnekin. Joidenkin puheiden mukaan James oli ollut muutaman pisteen johdossa aamun jälkeen mutta iltakisassa hän oli jotenkin "laimea"

Toinen Dennis, Wolf oli kova sekä aamulla että illalla ja yleisö piti yllättävän kovaa ääntä aina kun tämä Saksan pitkä jätti asteli lavalle ja vertailuihin. Wolf:in väri olisi voinut olla reiluusti tummempi ja uskon, että jos näin olisi ollut, olisi sijoitus jopa voinut nousta yhden pykälän.

No, joka tapauksessa kisan selkeä ykkönen oli loppujen lopuksi Branch Warren, joka oli tasainen kaikilta osa-alueilta. Aamukisan jälkeen sijoitukset olisivat periaatteessa voineet olla kärkikolmikon osalta millaiset tahansa mutta jos katsotaan lihasmassaa, erottuvuutta(tiukkuutta), esiintymistä ja kokonaispakettia, kyllä Branch tässä kisassa voittonsa ansaitsi. Branch:in keskivartalo oli huomattavasti tiiviimpi ja kapeampi kun Dennis Jamesin. Wolfin fysiikka on varmasti paras näistä kolmesta mutta hän kaipaa vielä hieman lisää lihasmassaa, jotta nämä edellä olevat kaverit kaatuu. Wolfin kehitys on kyllä ollut sitä luokkaa, että uskoisin hänellä olevan täydet mahdollisuudet top vitoseen syksyn Olympiassa.

Kun finaalin kärikaksikko seisoi lavalla ja voittajaa alettiin kuuluttaa, oli salissa hetken niin hiljaista, että olisi kuullut ruohonkin katkeavan. Kun Dennis James julistettiin toiseksi, alkoi valtava mylläkkä ja puoli salia nousi seisten osoittamaan suosiotaan Branch Warrenille.

Kisan jälkeen mentiin onnittelemaan Branchia backstagelle ja siellä hän olikin Muscular Development-lehden haastattelussa. Branch oli todella iloinen voitostaan ja kertoi heti, että hän todella tarvitsi tätä voittoa juuri nyt.



Kun lähdettiin takaisin hotellille, meitä odotti Tribeca Centerin pihassa noin 15 metriä pitkä valkoinen Cadillac Escalade, jonka yksi Branchin tutuista oli vuokrannut voitonjuhlia varten.


Voi helevetti mikä auto!!!!


No, siitä sitten hotellille suihkuun ja sitten syömään.

Voitonjuhlat jatkuivat pitkälle yöhön...vaikka Branch:lla olikin MD:n kuvaukset jo kuudelta seuraavana aamuna;)

1 comment:

Unknown said...

That was one hell of a fun night my friend! Glad you were there