Tuesday, May 15, 2007

Lauantai: Prejudging



Launtaina kipailijoilla oli kilpailijakokous joskus puoliltapäivin ja prejudging alkoin noin 13.30 -14.00

Tribeca Centerin auditoriossa oli yllättävän vähän porukkaa tässä aamukisassa mutta väkijoukossa sitäkin enemmän tuttuja kasvoja mm. Flex Wheeler, Shawn Ray, Victor Martinez, Rich Gaspari, Dave Palumbo etc...Myös muutama jättikokoinen tyttö, joiden nimiä en nyt saa päähäni mutta voi v.., että oli pimuilla kokoa. Pari näistä tummista kaunottarista olisi voinut aivan hyvin kilpailla SM:ssä alle ysikympissä;))

Prejudging alkoi ja ensimmäiseen vertailluun lähdettiin Branch Warrenin, Dennis Jamesin ja Dennis Wolf:in johdolla. Heti ensimäisissä vertailuissa tilanne oli selvä. Tämä kolmikko tulisi jakamaan kärkisijat ja Branch näytti jo tässä vaiheessa ainakin omasta mielestä kovimmalta. Dennis Wolf oli aivan sikakova ja hänen kehittymisensä viimeisen vuoden aikaan on ollut todella dramaattista(!!). Olisin jopa tässä vaiheessa veikannut häntä paremmaksi kuin D. James. Wolf on huomattavasti muita pidempi mutta lihasmassaa on kyllä järkyn paljon ja jos kehitys jatkuu tätä menoa, hän tulee olemaan aivan sika kova jo tämän vuoden Mr. Olympiassa. Yleisö tykkäsi myös Wolfista todella paljon ja hän sain hurjan melun aikaan astuessaan lavalle.
Juttelin lauantai aamuna Melvin Anthonyn kanssa ja hän kertoi Dennis Jamesin olevan elämänsä kunnossa, ja kyllä hän kunnossa olikin. Iso, kireä ja varsinkin yläkeho olkapäiden, rinnan ja käsien osalta näytti aivan järkyltä. Branch:iin verrattuna Dennis oli aavistuksen verran löysempi ja varsinkin keskivartalon osalta Branch oli huomattavasti tiiviimpi ja kapeampi. Aamukisassa Silvio Samuel näytti kovalta, samoin Nykin oma poika Kai Greene oli aivan uskomattoman kova. Muutamien lihasryhmien kohdalla en ole nähnyt vielä kenelläkään sellaista lihaserottuvuutta kuin Greenellä. Varsinkin ojentajat olivat aivan friikit. Ei ne mitkään maailman suurimmat ole mutta aivan täynnä säikeitä ja ne näkyivät varmasti takariviin saakka. Todella erottuva selkä, jossa hyvät massat, samoin keskivartalo ja jalat hyvässä kunnossa. Tätä kaveria oli todella mukava katsoa, kun poseeraaminenkin oli aivan erinomaista. Desmond Miller näytti myös kovalta, vaikkakin hieman uneliaalta tässä porukassa. Desmondissa on mielestäni jotain samaa kun takavuosien R. Colemanissa..

Branch Warren sai ehdottomasti eniten suosionosoituksia yleisöltä ja hänestä pidetään kuulema Nykissä todella kovasti juuri hänen kokonsa ja ulkonäkönsä ansioista. Branch on muutenkin mukava kaveri ja hän oli jo aamukisan jälkeen suuren fanijoukon ympäröimä kun lähdettiin takaisin hotellille..


-a-

No comments: