Friday, May 11, 2007

Torstai


Heipat taas täältä merentakaa!

Sää oli torstaina koko päivän melko pilvinen ja vettä satoin aina puoleenpäivään saakka.
Täällä Texasissa ei voi koskaa tietää millainen sää on tunnin tai kahden kuluttua, koska niin kuin nytkin hetkessä lämpotila saattaa nousta kolmeenkymmeneen ja taas hetken kuluttua saattaa tulla rakeita. Parina iltana/yönä on ollut kova myrsky ja salamoinut niin h---vetin paljon, että jopa pikkusen pelotti;)

Torstaina touhuttiin paljon, käytiin kaupungilla, autokaupoissa, lisäravinne "tukuissa" ja tietenkin pari kertaa isot annokset piffiä tai kananrintaa. Täällä nuo ruoka-annokset on vähän toista kun Suomessa, ja ihan normaali annos vastaa periaatteessa kahta suomalaista ravintola-annosta. No, mutta Suomessa on silti parempi..moninpuolin;)

Illalla seitsemän aikoihin mentiin treenaamaan olkapäitä ja mukaan lähti myös yli 140-kiloinen jätti Quincy Taylor. Kyllä täytyy sanoa, että sananmukaisesti olo tuntui pieneltä tämän "elokuvatähden" vierellä;) Quincy:hän oli mukana mm. John Travoltan tähdittämässä elokuvassa Be Cool ja nyt loppukesästä/syksyllä tulee joku uusi leffa, missä Quincy on taas mukana.

Quincy on leppoisan oloinen, puhelias kaveri ja niinpä salilla menikin sitten vähän normaalia pidempään kun spekuloitiin kaikkea kilpailemiseen ja dieettiin liittyvää. Voisi äkkiä luulla, että tällainen jätti joka on kilpaillut pro:na jo jonkun aikaa ja menestynyt kohtuullisen hyvin, olisi jotenkin ajatuksiltaan muita ylempänä mutta eipä voi sanoa Quincy:stä mitään tällaista.

Hän oli varmistamassa jokaisen pystypunnerrus-sarjan, jonka tein ja kannusti loppuun saakka.
Ihan sikakova treeni ja treenin jälkee juttelin Davidin kanssa siitä, että on tosi hyvä kun on kerrankin treenikaverina isompi/ vahvempi kaveri kuin sinä itse.
Kun katsoin niitä noin 60cm käsivarsia, niin tuli vaan mieleen, että lisää täytyy treenata ja paljon.

Mukavaa oli kuulla kun Quincy sanoin, että hän katsoin kauhuissaan minun pohkeita ja reisiä kun tavattiin eka kerran;) Sanoi, että vain muutamalla pro-kaverilla on tuollaiset pohkeet.

Olkapäätreeni meni tähän tyyliin:

Ensin huolellinen lämmittely, jonka jälkeen:
1. pystypunnerrus vapaalla tankolla 4 kovaa sarjaa 10-15
2. vipunostot sivulle käsipainoilla 4 kovaa sarjaa 10-15
3. pystypunnerrus seisten smith-koneessa 4 kovaa sarjaa 10-15
4. vipunostot eteen suoralla tangolla 4 kovaa sarjaa 10-15

Tämän jälkeen,

4 sarjaa trapetziuksille vapaalla tangolla (painoissa mentiin reiluun 200 kiloon)
4 sarjaa epäkäsnostoja koneessa istuen

---ja siinäpä se. Aivan sairas pumppi ja koko ilta meni olkapäitä hieroessa;) Näitä lisää, tuumaa hän...

Tässäpä kaikki tällä erää, jatkuu huomenna!

Ari

No comments: