Thursday, May 24, 2007

Marvelous Melvin

Ylivoimaisesti hauskimmat hetket koettiin aina silloin kun Melvin Anthony oli seurassamme.
David oli jo aikaisemmin kertonut paljon minulle tästä koomikosta ja hän sanoin monta kertaa, että odotahan kun tapaat Melvinin...

Kyllä täytyy sanoa, että tällä kaverilla on varmasti tulevaisuudessa mahdollisuuksia elokuva-alalla jos vain itse haluaa;) On nimittäin sen verran vakuttavaa tuo ulosanti ja käyttäytyminen kaikinpuolin. Juttua tulee koko ajan ja puhe on niin nopeaa ja värikästä, että jo se sinällään alkaa naurattamaan. Itseasiassa Melvin kertoikin, että häntä on jo pyydettykin johonkin leffaan.. mutta se juttu jäi sit jotenkin kesken..

Melvin asusteli samassa kerroksessa meidän kanssa ja viikonlopun aikana kerettiin turisemaan jos jonkinlaista. Kaveri aikoo kilpailla syksyllä Olympiassa ja kunto vaikutti vuodenaikaan nähden varsin kovalta. Hän kertoi, ettei ole aiemmin ollut näin massiivisessa kunnossa offseasonilla. Offi-kunnoksi hän oli yllättävän tiivis jos vertaa moneen muuhun kaveriin, mutta tietenkin tässä täytyy taas todeta, että näillä tummilla kavereilla on kyllä ihan erilainen lihaserottuvuus kuin meillä vaaleammilla;)

Melvin oli viikonloppuna edustamassa sponsiriaan MuscleTech:ia ja hän kävi mm. kisalavalla jakamassa Kai Greene:lle palkinnon kisan parhaista hauiksista (käsistä). Lavalla Melvin vilautti vähän kuntoaan ja heitti parit "riverdance" poseeraukset...ja yleisö tykkäsi.

Myös Melvinillä on ollut ongelmia olkapäiden kanssa ja häneltä operoitiin tuossa muutama kuukauisi sitten samanlainen kiertäjäkalvosinvamma kuin itseltäni on operoitu molemmista olkapäistä. Oikeastaan melkein kaikille näille pro-kavereille, joita olen tavannut, on tehty jossain vaiheessa jotain olkapääleikkauksia eli kyseessä on myös ammatilaispiireissä varsin tyypillinen vamma.
Melvin pyöritteli päätään aina kun kävelin hänen edellään ja tuhisi "God damn, what-a f--king freakie calfes!!" "Jos minulla olisi tuollaiset pohkeet, tekisin vaikka mitä temppuja Olympiassa;)"
Nuo minun pohkeet oli muutenkin aina se ensimmäinen puheenaihe, jos satuin olemaan shortsit jalassa ja ihmettelyä riitti tosi paljon. Kerroin sitten, että niitä on kyllä ihmetelty "liiankin" paljon myös kotimaassa. No, anyway, hyvä että edes joku lihasryhmä on aiheuttaa kadehtintaa jopa maailman huipuissa;)

..mutta tosiaan, kuten sanoin, ei tule pitkä aika Melvin "Marvelous" Anthonyn seurassa;)

-a-

1 comment:

Unknown said...

Moi Ari! Tosi hauskaa, että joudat päivittelemään blogia myös sieltä meren takaa. Mahtavia ovat nuo Jenkkilän matkat, on se vaan niin eri maailma :)

Kerro Davidille Kaisalta terveisiä, jookosta? :)

Hauskaa loppureissua!