Wednesday, October 8, 2008

Fitness Expoa

No niin, Exposta selvittiin hengissä vaikka välillä olikin melko ahtaat ajatukset.;)
Expo viikonlopun suunnittelu ja toteuttaminen ottaa melkoisesti aikaa ja joka ikinen vuosi kello käy liian nopeaan ja jotain jää tekemättä.
Viikonloppu saatiin kuitenkin hyvin pakettiin ja osastollamme oli koko ajan melko mukava kuhina. On todella mahtavaa huomata, että kiinnostus Body Action:iin on koko ajan kasvamassa ja olemme tavallaan saaneet se oman jalansijamme täällä Suomessa.
Kiitos vielä kaikille osastollamme vierailleille ja erityiskiitos Body Action tiimille; Jussille, Johannalle ja Johannalle, Sannalle ja Mr Gazoz Timo Pironetille!!! Ilman teidän apua ei olisi selvitty kovasta viikonlopusta! Kiitos myös Hinkkasen Jakelle kun lainasit vaimoasi meidän käyttöön. Korvataan varmasti!;)


Body ja Fitness kisojen seuraaminen jäi melko vähälle mutta kerkesin sentään katsomaan kun hyvä kaverini Iceman Sami Jääskeläinen pokkasi ensimmäisen suomenmestaruutensa. Superkovat onnittelut Samille!! Voitto oli täysin kiistaton ja toivon sydämmestäni hyvää menestystä myös tuleviin PM -kisoihin.
Onnittelut myös Timo Kiviniemelle, joka pokkasi kultaa ensimmäisissä kisoissaan Classic Bodybuildingissa!!! Erittäin kova saavutus ja myös Timolle tsemppiä PM -kisaan. Värit on varattu ja noudettavissa myymälästämme!

Hienoa oli nähdä myös Dennis "Isosusi" Wolf joka on varmasti yksi vakuutavimmista ammattilaisista tällä hetkellä.

Tästä on hyvä jatkaa arkista aherrusta eteenpäin. Laitetaan expokuvia myös tänne blogiin kunhan ehditään.

Palaamisiin
-@-

No comments: