Thursday, October 23, 2008

Korkeanpaikan leiriä

Sunnuntaina siis nokka kohti pohjoista ja Tornion kautta Rovaniemelle viikoksi ns. korkeanpaikan leirille.

Mika Hiltunen ja Ari Uusitalo ovat avanneet tänä syksynä uuden monipuolisen kuntosalin aivan Rovaniemen keskustaan ja olen menossa nyt ensikertaa tutustumaan poikien gymiin..

Arctic Polar Center sijaitsee osoitteessa ROVAKATU 24


Olen näillä näkymin Rovaniemellä koko viikon ja esittelen salilla mm. BioTech:in urheiluravinteita ja firmamme maahantuomia tekstiilejä yms. tuotteita.
Luvassa hyviä tarjouksia BioTech-ravinteista, Gasp-, Body Action,- Legal Power-, Gazoz- tekstiileistä.








Ojelmassa myös 1-2 treeniä per päivä Arin kanssa.
Olen itse asiassa treenannut Uusitalon Arin "opeilla" jo yli puolivuotta ja olemme yhdessä miettineet ratkaisua muutamiin ongelmiin, jotka ovat vaivanneet ja tavallaan hidastaneet kehittymistäni.
Arilla on hyvin laaja tietämys kaikesta treeniin liittyvästä ja hän on opettanut minulle muutamia sellaisia juttuja, joita en itse olisi koskaan treeniini löytänyt. Nyt tarkoituksena on päivittää treeniohjelma ja korjata treenistä KAIKKI virheet ja sellaiset jutut jotka ovat turhia...tai eivät tuota tulosta.
Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että viime vuosien kehitys ei ole mennyt eteenpäin sillä vauhdilla, kuin olisin toivonut ja nyt on syytä tehdä radikaalejakin muutoksia, jotta homma lähtee taas kulkemaan oikeaan suuntaan..
Nyt meillä on viikko aikaa treenata ja suunnitella uusi treeniohjelma tulevalle vuodelle. Katsotaan mitä saadaan kasaan ja alkaako ukko kasvamaan yhtään, vai pitääkö vaihtaa vielä lajia toiseen;)
Tervetuloa kaikki Arctic Power Center:lle ensiviikolla!!
Arctic Power Center
Rovakatu 24
ROVANIEMI
























No comments: