Thursday, October 30, 2008

Lapland News!

Korkeanpaikan leiri alkaa olla loppusuoralla ja viikko on mennyt kyllä todella nopsaan.
Maanantaina tultiin tänne Rovaniemelle ja pienen päivälevon jälkeen treenattiin selkää. Selkätreenissä keskityttiin lähinnä uusiin puhtaisiin suoritustekniikoihin ja haettiin tuntumaa lihakseen.


Tiistaina oli ohjelmassa rinta-, olkapää, -ja ojentajatreeni. Jälleen hiotiin uusia tekniikoita ja puhtaampaa suoritustapaa. Rintatreeni tulee muuttumaan todella paljon entisestä ja nyt tällä uudella treenitavalla on tarkoitus saada liike kohdistumaan 100% rinnalle. Kaikki avustava työ olkapäiltä on saatava pois ja tämä merkitsee ainakin alussa todella paljon kevyempiä painoja mihin on totuttu, mutta painojahan emme tässä lajissa laske;)

Rinta tuntui keskiviikkona todella hellältä vaikka käytimme treenissä hurjanpieniä painoja. Käsille tein muutamia liikkeitä ja testasin salin uusia Cybex-koneita ojentajille ja hauiksille.

Muuten päivä meni salilla tuotteitamme esitellessä ja ihmisten kanssa rupatellessa. Mukavaa väkeä tämä pohjoisen kansa, ei voi muuta sanoa...

Keskiviikko valkeni Rovaniemellä pikkupakkasessa ja aamupäivän ohjelmassa oli talvirenkaiden vaihto Body Action-vankkureihin. Kiitokset Mikalle avusta ja Lapin Kumin kavereille edullisista hinnoista!

Keskiviikon treeni oli jalkatreeni ja siinä katsottiin vähän kyykkyä uudella tekniikalla, sitten tein muutaman sarjan jalkaprässiä, reiden ojennuksia, koukistuksia, pohkeita..ja thats it!

Vaikka jalat hermottavatkin ihan hyvin, eikä niissä ole sinällään mitään ongelmaa, voisi noihin etu-ja takareisiin kilon pari pakata uutta lihaa..

Torstaina eli tänään oli ohjelmassa yhdistetty rinta-selkätreeni. Nyt kun tekniikoita oli aiemmin hiottu kuntoon, tein tänään hieman suuremmilla painoilla mutta edelleen mahdollisimman paljon lihasta eristämällä. Treeni tuntui erittäin tehokkaalta ja jatkossa tulen varmasti yhdistämään nämä kaksi lihasryhmää yhdeksi treeniksi koska tunne oli äärimmäisen hyvä.

Nyt takana siis neljä melko täydellistä treeniä olo on todella hyvä. Ruokailut on olleet koko viikon kuin oppikirjasta, ei mitään p--skaruokaa vaan kaikki eväät tarkkaan laskettu, joten senkin vuoksi hyvä fiilis.
Ravintoon onkin nyt tarkoitus panostaa entistä enemmän ja koska painoa on vähintäänkin riittävästi, voi ruokailuja alkaa jopa hieman putsaamaan turhista ruoka-aineista.

Viikonloppuna tosin joutuu hieman herkuttelemaan mutta näin täydellisen bodybuilding-viikon jälkeen se on vähintäänkin suotavaa.

Suuri kiitos Arctic Power Center:in pojille vieraanvaraisuudesta ja erityiskiitos Arille (Uusitalo) valmennuksesta ja uusista vinkeistä.
Arin kanssa on tarkoitus jatkaa tiivistä yhteistyötä ja tämän viikon kokemusten perusteella katselen ERITTÄIN luottavaisin mielin tulevaisuuteen.
Kuvassa vasemmalta Mika Hiltunen, Pekka Erkinantti, Ari "Aceto" Uusitalo, Teemu Karppinen..ja mie ite..

Seuraava visiitti Rovaniemelle onkin jo kuukauden kuluttua joulukuun alussa.

-ari-

No comments: