Monday, January 15, 2007

Uusi viikko..

Onkohan tämä jo sitten 10. tai 11. viikko diettiä takana ja taas lähdetään uuteen viikkoon.
Paino alkaa jo lähentymään maagista sataakahtakymppiä(!), 122kg oli tämän aamun tarkka aamupaino eli tuo tuolta dieetin alusta on nyt tultu se kymmen kiloa alaspäin.
Kyllähän se alkaa jo hieman näyttämään paremmalta ja tiedän itse kokemuksesta, että nyt tähän, tai pari kiloa alemmas, paino "jymähtää" hetkeksi, ja lähtee sitten taas laskuun.

Kaikki näyttää siltä, että tänä vuonna painoa, siis tiukkaa kisalihaa jää reiluusti enemmän kuin aikaisemmin mutta toki sillä ei ole mitää suurempaa merkitystä, enkä koskaan ole liiemmin tuota vaakaa tuojotellut..varsinkaan dieetin loppuvaiheessa.
Onhan se kuitenkin palkitsevaa, jos tietää, että on ollut 2,5 vuotta sitten tässä samassa kunnossa yli noin viisi kiloa kevyempänä eli jotain kehitystäkin on voinut tapahtua;=)

No, anyway, läskiä on vielä poltettavana vaikka kuinka paljon ja kulutusta lisätään viikkojen edetessä. Aerobista täytyy tehdä, se on minun tekniikkani, sanokoon muut mitä tahansa.
Teen tällä hetkellä tosi kevyitä lenkkejä mutta lisään tehoa aina tarpeen vaatiessa ja tiedän, että vielä tässä mennään jossain vaiheessa tosi kovilla kierroksilla.

Tänään treenattiin hauikset ja ojentajat vähän eri tyylillä kuin normaalisti. Teimme ensin haukkarit tupla tai triplasarjoilla ja sen jälkeen samaan tapaan ojentajat. Tämä(kin) systeemi toimii diettillä tosi hyvin ja jatkossa otamme vielä muutaman erikoistekniikan käyttöön.
Treenit menee nykyään tosi hyvin ja meillä on treenikaverini, Pekan, kassa tapana suunnitella jokainen treeni huolella etukäteen. Näin jää turhat arpomiset kokonaan pois kun tiedetään mitä tehdään ja se todella toimii.
Tälle diettille tämmöistä "suunnitelmallisuutta" on otettu paljonkin mukaan treeneihin, osin myös noiden pienten olkapää vammojen takia...

Tässä hieman updatea täältä. Monet ovat tivanneet tiiviimpää päivitysväliä blogiin. Minulla on ollut melko kiire töiden kanssa ja tämä hiljaiselo johtuu ainoastaan siitä. Pahoittelen tätä ja pyrin lisäämään kuulumisiani entistä enemmän.
Myös kuvia luvassa lähiaikoina..

-ari-

No comments: