Monday, January 1, 2007

Vuoden 1. treeni


Uuden vuoden aatto meni valvoessa 02.00:een ja kuunnellessa valtavaa rakettien räiskettä.

Bote ja Veikko olivat lievästi sanottunä hämillään tästä rytinästä ja veilä tänäkin aamuna oli työ ja tuska saada veljekset lähtemään ulos..pelkäsivät että siellä rätisee kumminkin vielä..

Joko raketit on halpoja nykyään tai sitten ihmisillä on tosi paljon ylimääräistä rahaa ammuttavaksi taivaan tuuliin. No, hyvähän se on juhlia vuoden vaihtumista ja sehän on vain kerran vuodessa. Itse en raketteja ampunut ja uusi vuosi meni melko askeettisissa dieetitunnelmissa;)


Aamuaerobisen tein aikaisin ja eipä ollut tiellä juurikaan vastaantulijoita;)) Olen nyt käynyt muutamana aamuna ulkona lenkillä kun on vähän parempi sää eikä sada. Teiden liukkauden takia en ole viitsinyt hirmu paljoa ulkona kävellä, koska kuitenkin minun tuurilla siellä menee jossain vaiheessa käsi tai jalka poikki..heh, meinaan vaan, että on näitä vammoja jo muutenkin tarpeeksi;)

Valoa näkyy kuitenkin tunnelinpäässä sen verran, että olkapää on jo vähän parempana, eikä se kipeytynyt oikeastaan ollenkaan eilisestä olkapäätreenistä. Nyt täytyy vaan ottaa iisisti vähän kevyemmillä painoilla ja entistä enemmän tunteella.


Tänään iltapäivällä käytiin Sannan kanssa salilla ja tein pohkeet oikein kunnolla, neljällä eri liikkeellä ja pitkillä sarjoilla. Sarjoja tein jokaista liikettä vähintään neljä, joten pohkeet saivat näin vuoden aluksi todella tuntuvaa rääkkiä. Lisäksi otin vähän forkkuja ja vatsoja.


Näin alkoi uusi vuosi 2007. Toivotan kaikille hyvää ja menestyksekästä tätä vuotta.

Pysykää terveenä ja kuntoilkaa mahdollisuuksien mukaan!!


-Ari-

No comments: