Wednesday, November 22, 2006

Perheenlisäystä!!!


Joulukuussa family Kokkonen saa perheenlisäystä kun tupaan astelee luovutusikäinen bostoninterrieri Veikko. Veikko on tämän pienen miehen "työnimi" ja saa nähdä ristitäänkö hänet uudella nimellä.
Bostoninterrieri on melko harvinainen koirarotu, eikä näitä pieniä otuksiä näe kovinkaan usein katukuvassa. Koira kasvaa kokonaista kymmenkiloiseksi, eli mistään jättiläisestä ei ole kyse.

Entisenä tanskandogien omistajana täytyy sanoa, että tämän kaverin kääntösäde on huomattavasti pienempi ja vastaavasti nopeus kaikissa olosuhteissa ainakin kaksi kertaa kovempi.
Vaikka kyseessä onkin terrieri, ei koira ole mikään termiitti tai kiusankappale. Se on hyvin leikkisä ja tykkää koiran luoteen mukaan tarrautua leikkikaluihin kuten sukkiin, leluihin tms., kuten muinaisessa sidostesukka mainoksessa.
Oikein koulutettuna bostoninterrieristä saa rajansatietävän ja kodissa kuin kodissa hyvin toimeentulevan lemmikin.
Meidän perheessä on jo entuudestaan toinen tälläinen kaveri, ja itse asiassa kyseessä on tämän tulevan Veikon velipoika Bote. Botella ja veikolla on sama isä ja niillä on ikäeroa noin puolitoista vuotta. Bote on syntynyt 6. heinäkuuta 2005 osuvasti meidän hääpäivänä ja tämä kaveri on ollut perheemme vauva nyt reilun vuoden ajan. Täytyy reilusti myöntää, että isäntä on joutunut tekemään suunnitelua enemmän myönnytyksiä tämän koiruuden takia mutta niinhän siinä aina käy,=)
Jos jotain negatiivista pitää tästä sydäntensulattjasta sanoa, niin se ainakin kuorsaa ihan h--vetin kovaa ja saataa joskus pamautella semmoisia pieruja, että vedet valuu silmistä..

Bote nimenä, oli minun oma keksintö ja se kehkeytyi suuressa luomisentuskassa juhannuksena 2005..muutaman viinilasin innoittamana. Jokainen varmaan keksii, mistä tuo nimi on johdettu..
Veikon nimi voi kääntyä amerikkalaisittain Veicco:ksi mutta tätä kertetään vielä tuumailemaan. Tiedä vaikka järjestetään nimikilpailu..
Allright, tässäpä vähän tällaista toisenlaista tarinaa.
-ari-

No comments: