Sunday, March 4, 2007

Arnold Classic 2007 Ohio

Lauantai ilta ja yö on mennyt seuratessa "onlinessa" Arnold Classic -kisaa.
Hyvä ystäväni David on pitänyt minut tekstiviestien avulla tietoisena tapahtumista ja tuossa alkuillasta Suomen aikaa alkoi tulemaan ensimmäisiä vertailutietoja.

Lopullinen järjestys

1. Victor Martinez
2. Dexter Jackson
3. Toney Freeman
4.Gustavo Badell
5.Phil Heath
6.Silvio Samuel

Eli osittain melko odotettukin loppuratkaisu, vaikka vertailujen perusteella alussa (ehkä) näyttikin, että Toney Freeman jatkaa voittokulkuaan. Toney Freeman on jo nyt tämän alkuvuoden komeetta, ja kolmas sija tässä arvostetussa kisassa lisää hänen credittejään ensisyksyä ajatellen. Toney on hyvä esimerkki siitä, että määrätietoisella ja periksiantamattomalla asenteella saavutettaan iso asioita(!!).
Henkilökohtaisesti odotin Branch Warrenin sijoittumista kärkikuusikkoon, mutta eipä sitten tällä kertaa. Samoin M. Ruhl tällä kertaa ulkona finaalista.
Kuulostellaampa asiaa ja huomenna ollaan taas viisaampia.

Alunperin itsellänikin oli tarkoitus mennä paikanpäälle seuraamaan kisaa ja olisin itseasiassa päässyt sinne työtehtäviin Schiek:in osastolle mutta tällä kertaa ajattelin dieetin tärkeämmäksi. Tiedä häntä, oliko viisas päätös;)
Jokatapauksessa ensi keväänä ollaan paikalla ja hyvin todennäköisesti lähden myös tätä syksynä katsomaan Mr Olympian aitiopaikalta(tuskin maltan odottaa;)

That's all folks!

-A-

No comments: