Friday, March 30, 2007

Kesä tullooo!!!


Kyllä!!!Nyt täytyy myötää, että se kesä on tulossa ja vielpä hurjan kovaa vauhtia.

Tosin, jo eilen Pekka Pouta hieman toppuutteli, että viikonloppuna taas pakastaa ja alkaa satamaan sitä valkoista.)

No, anyways, on kyllä (myös) henkisesti piristävää kun aurinko alkaa paistaa aamulenkin aikaan ja luonnossa on aivan erilainen "fiilis" kuin esim. kaksi kuukautta sitten kun parhaimmillaaan..tai pahimmillaan oli -38 astetta pakkasta. Silloin ei linnut paljoa laulaneet;)

Itseasiassa koko dieettiä ajatellen, olen tehnyt tosi vähän aerobista ulkona..johtuen suureksi osaksi noista pakkasista ja liukkaista teistä. Olen se verran "neuroottinen", että menen mieluummin liukastelemaan juoksumatolle kun jäiselle lenkkipolulle..


Selvä kevään merkki on liikkenteessä moottoripyörät, joita viime päivinä on näkynyt jopa täällä meillä päin aivan todella paljon. Itsekin fanaattisena pyörämiehenä olen aina "normaali keväänä" jo ollut pyörää puunaamassa mutta nyt ei aika anna periksi.

Olen itseasiassa päättänyt luopua..kyynelehtien;) ..pyörästäni koska tulevan kesänä minulle ein näiden tämän hetken suunnitelmien mukaan ole aikaa ajaa kuin ehkä parina viikonloppuna.
Tämän vuoksi ei ole järkevää seisottaa pihassa upeaa pyörää ja maksaa kalliita vakutuusmaksuja.

Eli nyt jos jotakin kiinnostaa tämä kuvan esittämä peli, voi ottaa yhteyttä!
Kyseessä on laite, jollaista toista ei ole tehty ja voin kertoa yhtään sen enempää hurskastelematta että on vähintään kivan näköinen pyörä...ja tehokas!

Eli tässä on tilaisuus saada näyttävä ja uniikkipyörä, jolla pääsee heti liikenteeseen.
Pyörä on kaikin puolin uutta vastaava!

Ari


No comments: