Sunday, March 25, 2007

Viimeiset viisi kilometriä...

Hola!
Taas vierähti viikko pois dieetistä aivan huomaamatta ja ensimmäiseen kisaan on enää aikaa parisen viikkoa. Näin se vaan on mennyt jo yli 20 viikkoa dieetatessa ja vielä olisi tuonne viimeiseen kisaan viisi kovaa työviikkoa jäljellä.
Kunto näytää tällä hetkellä aika ajoin ihan hyvältä, en sano hyvältä koska sitä se ei ole koskaan ollut;)..ja kehittyminen loppuu tyytyväisyyteen. Paino on todella korkealla, enkä itse asiassa ollut eilen uskoa silmiäni kun hyppäsin vaakaan ja se näytti reippaasti 118,8 kiloa!!
Töitä tässä vielä toki on mutta taiteillaan jo mies sellaiseen kuntoon tuohon eka kisaan, että ilkeää mennä...
Tällä viikolla tein viisi punttitreeniä ja viisi aerobista..tosin vähän aina treenin jälkeen lisäksi stepperiä tai juoksumattoa. Siihen vielä kolme hierontaa ja vähän ultraäänihoitoja olkapäähän eli kropaa on kuormitettu monesta suunnasta.

Helsingin kisaa ajatellen aikaa on vielä todella paljon ja olenkin yrittänyt laskea silleen, että se ihan paras kunto saataisiin tänne kotimaan kisaan. Katsotaan miten äijän käy ja kaikille kuvia kyselleille luvataan että tässä tulevalla viikolla voin nakata jonkin kuvan tänne malliksi tämän hetken kondiksesta.

Siihen saakka, mukavaa alkanutta "kesäaikaa"!!

-Ari-

No comments: