Wednesday, March 14, 2007

Åbo Finland




No, niin.. Reissuilta palattu taas kotiin ja nyt pitäisi olla vähän helpompaa muutama viikko..siis töiden puolesta. Dieetti ei kyllä ole helppoa sen voin sanoa, eikä sen pidäkään jos kuntoon mielii päästä.

Oli mukava käydä viikonloppuna Turussa ja väkeä kävi Wellmax:ssa hurjan paljon.

Mukavaa oli myös tavata tuttuja ja nähdä samoja kivoja tyyppejä, joita on aiemminkin näillä promokeikoilla tavannut. Kasvot jää aina mieleen, varsinkin minulla ja monet sitä ihmettelevätkin, että miten voin muistaa vuoden tai kahden takaa jonkin kaverin ulkonäöltä.

Olen aina tykännyt tosi paljon Turusta kaupunkina ja monta kertaa sanonutkin vaimolleni, että se olisi ehkä niitä ainoita paikkoja, johon voisin heti muutaa jos työ tai muu pakottaisi täältä savosta lähtemään. Ihmiset on mukavan välittömiä ja se murre...niin outoa mutta silti ymmärrettävän hauskaa;)

Kiitosta vaan kaikille paikalle tulleille kilpailijoilla, kuntoilijoille yms. Oli tosi kiva rupatella ja vaihtaa kuulumisia..

Kun muut lähtivät juhlimaan lauantain iltaa, me menimme vielä Jääskeläisen "Massamonsteri" Samin ja Davyn kanssa treenaamaan. Heh, pieni episodi sattui tosin salille mentäessä mutta eipä siitä sen enempää. Hyvä oli pumppailla kevyesti ja vaihdella ideoita Turun suurimman kanssa.
Kiitos Sami vielä kannustuksesta ja syksyllä sitten...!

Näihin kuviin ja tunnelmiin!
Ari

No comments: