Monday, December 18, 2006

Häppeninkiä



Pitkä viikonloppu takana ja uni painaa jo silmää..
Meillä oli oikein kunnon hässäkkä viikonloppu tuolla liikkeessä kun vierailevana tähtenä oli Jaana Kotkansalo Kemistä. Lauantaina porukkaa kävi tosi paljon ja kiirettä riitti.
Melko helppoja dieettipäiviä tuollaiset. Kun palvelee asiakkaita jatkuvalla syötöllä ei tule ensimmäisenä ruokailut mieleen. Paino olikin sitten tänä aamuna jo taas uusissa lukemissä;)

Käytiin eilen illalla vielä treenaamassa Jaanan ja Juhan kanssa superkäsi- treenit. Voipi olla, että ensisyksyn MM-karsinnassa nähdään paksukäsinen fitness-tyttö;) Jaanan puoliso Juha on todella lahjakas kaveri kehonrakennukseen ja hän suunnittelee ensimmäisiä kisojaan. Tosi hyvä yleismassa kauttaaltaan ja nuoresta iästään huolimatta todella jyhkeässä ja tiivissä kunnossa!!
Eli ei muuta kun kisoihin ja nopeasti. Itselläni meni monta vuotta aikoinaan miettiessä sitä ensimmäistä kisaa, jonka olisi näin jälkikäteen ajateltuna voinut kisata vaikka jo vaikka viisi vuotta aiemminkin..

Tänään sunnuntaina liikkeellä aamupäivä ja sitten "nakitin" vaimon töihin ja lähdettiin treenaamaan selkää. Tuloksena ehkä yksi kaikkien aikojen parhas selkätreeni:

*kulmasoutu 10x 60kg, 10 x 90kg, 10 x 120kg, 10 x 140kg ja 10 x 150kg
*ylätalja eteen, kolme sarjaa 10 x 100-110kg
*ylätalja vastaotteella, kolme sarjaa 10 x 90 - 110kg
*vipuvarsisoutu, viisi sarjaa tosi isot painot (en laskenut)
*yläveto ristitaljassa 3 x 15
*suorinjaloin maastaveto, kolme sarjaa, kovin 12 x 160kg
*selänojennus 3 x 30
*vatsat kevyesti

Selkä nyt illalla aivan sairaan "hyvänkipeä"

Näin se homma etenee ja huomenna jo taas uusi viikko..

-a-

No comments: