Saturday, December 9, 2006

Musta Sade

Talvi ei ota tullakseen, vaikka kohta mennään jo joulukuun puoltaväliä. Täytyy myöntää, että ei ole kovinkaan jouluiset fiilikset, mutta josko ne siitä vielä kehittyy kun odotellaan...
Vaatii aamulla aika kovia ponnisteluja lähteä tuonne pilkkopimeäään vesi/räntäsateeseen talsimaan, ja olenkin jo muutamana aamuna käynyt tekemässä aerobisen tuolla salilla kuntopyörällä ja juoksumatolla. Ei viiti turhaan hankkia itselleen mitään räkätautia tuolta viimasta ja sateesta.
Teen tällä hetkellä pari kolme aerobista viikossa, vähän sen mukaan miltä tuntuu ja lenkit ovat oleet tosi kevyitä. Luulen, että tässä kerkeää vielä tamppaamaan ihan tarpeeksi talven mittaan;)

Eilen illalla treenattiin rintaa ja tuo aikaisemmin vihotellut olkapää ei tuntunut ollenkaan pahalta. Vähän jarrutellen mentiin mutta siitä huolimatta tunne treenin jälkeen oli todella hyvä.
Tuota enintä läskiä kun saa polteltua pois niin alkaa vähän näkemään tuota työsä tulosta;)

Tänään pitkä päivä liikkeellä ja sitten joskus neljän jälkeen selkätreeni.

Aamupaino edelleen korkea, yli 130 kg mutta uskon, että ainakin 3 kiloa tulee jo pelkästään tulehduslääkkeiden tuomasta nesteestä. Hauiksen jänne on ongelma tuolla olkapäässä ja se on hieman tulehtunut, jonka vuoksi otan noin 5-7 päivän kuurin lääkettä.

Tästä jatkamme...

No comments: